484593 / ENNAKKOILMOITUS - SUORAHANKINTA - CGI Facta -ohjelmisto Pirkanmaan hyvinvointialueelle

Notice summary

Viewing all the information requires you to register for and log in to the service.
484593 / ENNAKKOILMOITUS - SUORAHANKINTA - CGI Facta -ohjelmisto Pirkanmaan hyvinvointialueelle
Type of contract notice
Direct national procurement
Published
20/11/2023 11:24 (UTC+02:00)
Organisation
Istekki Oy
Description
Väestötietoja hyödynnetään kunnan ja hyvinvointialueen asukkaiden peruspalveluissa (sosiaali- ja terveyspalvelut, sivistys- ja opetustoimi, sähköisen asioinnin palvelut) päivittäin. Väestötietojärjestelmä on ratkaisu väestötietojen katseluun ja raportointiin koko kunnalle ja hyvinvointialueelle. Väestötiedot haetaan kunta- ja hyvinvointialuekohtaiseen väestökantakopioon suoraan väestötietojärjestelmästä erikseen sovittavien käyttöoikeuksien ja tietolupien perusteella. Henkilötiedot pysyvät ajan tasalla asiakas- ja potilastietojärjestelmissä, ja toimivat perusdatana sosiaali- ja terveyspalveluissa.
Pirkanmaan kuntien ICT-palvelinpalveluiden toimittaminen Pirkanmaan hyvinvointialueelle (Pirhalle) päättyy vuoden 2023 lopussa. Samassa yhteydessä päättyy kuntien toimittama väestötietopalvelu Pirhalle. Istekki Oy:n velvoitteeksi tulee järjestää ProConsona palvelinsiirrot sekä laajennetun Pirhan oman alueellisen Facta-väestökannan käyttöönotto vuoden 2023 loppuun mennessä.
CGI:n toimittamat ja ylläpitämät Pirhan APTJ-järjestelmät ProConsona ja AluePegasos käyttävät väestötiedon lähteenä yksinomaan CGI:n Facta-väestökantaa.