409079 / Kahvilaitteet ja tarvikkeet

To deadline:

Summary of the invitation to participate

Viewing all the information requires you to register for and log in to the service.
409079 / Kahvilaitteet ja tarvikkeet
Type of contract notice
Utility procurement, under EU threshold value
Published
22/09/2022 15:57 (UTC+03:00)
Deadline for submitting questions
11/10/2022 09:00 (UTC+03:00)
The deadline for tenders
24/10/2022 16:00 (UTC+03:00)
Organisation
Fingrid Oyj
Description
Pyydämme tarjousta toimistohenkilöstömme käyttöön tulevista kahvi- ja vesijuomalaitteista, laitteiden ylläpidosta ja huollosta sekä laitteissa käytettävistä tarvikkeista.
Tarve on yhteensä 12 kahvilaitteelle ja yhdelle vesilaitteelle, joista yhdeksän kahvilaitetta ja yksi vesilaite sijoittuvat Fingrid Oyj:n päätoimipaikkaan Helsinkiin osoitteessa Läkkisepäntie 21, yksi kahvilaite Oulun toimipaikkaan osoitteessa Kiviharjunlenkki 1 E, yksi kahvilaite Jyväskylän toimipaikkaan osoitteessa Lutakonaukio 1 ja yksi kahvilaite Varkauden toimipaikkaan osoitteessa Wredenkatu 2. Henkilöstöä Fingridillä on Helsingissä n. 400 ihmistä, Oulussa n. 20, Jyväskylässä n. 15 ja Varkaudessa n. 15.
Lisäksi yhdestä kahvilaitteesta ja sen huollosta ja tarvikkeista tehdään oma sopimuksensa Fingrid Datahub Oy:n kanssa. Laite sijoittuu Fingrid Datahub Oy:n toimistolle osoitteeseen Läkkisepäntie 23, Helsinki, jossa työskentelee 22 työntekijää.
Hankimme kahvi- ja vesijuomalaitteet 36 kuukauden vuokrasopimuksella, johon sisältyy huolto- ja ylläpitotoimet sovituin määräajoin. Laitteiden päivittäisestä täytöstä ja puhdistuksesta huolehtii tilaaja. Tarjoaja kouluttaa tilaajan henkilöstön huolehtimaan päivittäisestä puhdistuksesta.
Kahvilaitteille asetettavat vaatimukset: hyvistä pavuista jauhettu peruskahvi, vesijohtoliitäntä, riittävä kapasiteetti ja mahdollisuus omien mukien käyttöön. Hankinnassa kiinnitetään erityistä huomiota tarjottujen tuotteiden ja palvelujen vastuullisuuteen, ympäristöystävällisyyteen ja laatuun.
Kahvilaitteisiin liittyvät tarvikkeet (kahvipavut, suodatinpaperit tms.) tilataan tarpeen mukaan. Tarjoajalla tulee olla sähköinen palveluportaali tilausten tekoa varten.
Tilaaja varaa mahdollisuuden tutustua kahvi- ja vesijuomalaitteisiin erikseen sovittuna aikana tarjouksen jättämisajan jälkeen ennen hankintapäätöksen tekemistä. Esittelyajan sopimisesta voi olla yhteydessä Suvi Kermiseen ([email protected], p. 030 395 5222).