Home

Tämän palvelun kautta Lahden kaupunki ilmoittaa käynnissä olevista tarjouskilpailuista ja tarjoajat pystyvät jättämään tarjouksensa sähköisesti.

Tarjouspalvelussa voimassa olevia tarjouspyyntöjä voi katsoa ilman tunnuksia Tarjouspyynnöt-osiossa. Ilman tunnuksia nähtävänä on tarjouspyynnön nimi, tarjouspyynnön kuvaus ja tarjouksen määräaika.

Kun rekisteröidyt palveluun, pystyt lataamaan tarjouspyynnön ja siihen liittyvät dokumentit omalle tietokoneelle, esittämään tarjouspyyntöä koskevia kysymyksiä, lukemaan kysymyksien vastauksia ja jättämään tarjouksen sähköisesti. Rekisteröityminen on maksutonta ja saat käyttäjätunnuksen ja salasanan sähköpostiisi välittömästi rekisteröitymisen jälkeen. Ohjeet rekisteröitymisestä ovat luettavissa Tukiportaalista (Katso linkki Ohjeet ja käyttövinkit).

Tarjouksen tekemistä koskevissa teknisissä kysymyksissä suosittelemme perehtymään Tukiportaaliin, joka löytyy kohdasta Ohjeet ja käyttövinkit.

Tarjouspalvelu toimii Internet Explorer-, Mozilla Firefox- ja Google Chrome -selaimilla, joista suositellaan käyttämään aina uusimpia versioita. Selaimessa on oltava sallittuna ponnahdusikkunoiden avautuminen, palvelinkohtaiset istuntoevästeet (session cookies) ja JavaScriptien suorittaminen.

Mikäli haluat antaa palautetta palvelusta tai haluat kysyä palvelun käytöstä lisätietoja, ota yhteyttä Cloudian käyttö- ja tekniseen tukeen, puhelimitse 020 766 1075 (arkisin klo 8-17) tai sähköpostitse tuki(at)cloudia.fi. Tukipyynnön voit lähettää myös Tukiportaalin kautta.

News

Privacy Policy

https://cloudia.com/privacy/