Etusivu

Tämän palvelun kautta Raahen kaupunki ilmoittaa käynnissä olevista tarjouskilpailuista ja tarjoajat pystyvät jättämään tarjouksensa sähköisesti.

Voimassa olevia tarjouspyyntöjä voi katsoa ilman tunnuksia Tarjouspyynnöt-osiossa. Ilman tunnuksia nähtävänä on tarjouspyynnön nimi, tarjouspyynnön kuvaus ja tarjouksen määräaika.

Kun rekisteröidyt palveluun, pystyt lataamaan tarjouspyynnön omalle tietokoneelle ja siihen liittyvät dokumentit, esittämään tarjouspyyntöä koskevia kysymyksiä, lukemaan kysymyksien vastauksia ja jättämään tarjouksen sähköisesti. Rekisteröityminen on maksutonta ja saat käyttäjätunnuksen välittömästi rekisteröitymisen yhteydessä.

Mikäli haluat antaa palautetta palvelusta, ota yhteyttä sivun alareunassa olevan linkin kautta.

Järjestelmän käyttöä koskevissa tiedusteluissa tulee ottaa yhteyttä Cloudia HelpDeskiin sähköposti [email protected] tai puhelimitse +358 20 766 1077.  Varmistattehan ennen yhteydenottoa, että olette lukeneet palvelun ohjeet ja järjestelmänne täyttää palvelun käyttämisen vaatimukset, niin käyttöjärjestelmän, selaimen kuin muidenkin vaatimusten osalta.

Ajankohtaista

Tietosuojaseloste

https://cloudia.com/fi/yksityisyydensuoja/

Kuljetuskilpailutukset

24.1.2024
Hei, Kun kilpailutatte henkilökuljetuspalveluja, niin muistakaa laittaa sähköpostilinkki mm. seuraaville potentiaalisille tarjoajille: myynti@ra...
Lue lisää