Etusivu

Tämän palvelun kautta TeeSe Botnia Oy Ab ilmoittaa käynnissä olevista tarjouskilpailuista ja tarjoajat pystyvät jättämään tarjouksensa sähköisesti.

Voimassa olevia tarjouspyyntöjä voi katsoa ilman tunnuksia Tarjouspyynnöt-osiossa. Ilman tunnuksia nähtävänä on tarjouspyynnön nimi, tarjouspyynnön kuvaus ja tarjouksen määräaika.

Kun rekisteröidyt palveluun, pystyt lataamaan tarjouspyynnön ja siihen liittyvät dokumentit omalle tietokoneelle, esittämään tarjouspyyntöä koskevia kysymyksiä, lukemaan kysymyksien vastauksia ja jättämään tarjouksen sähköisesti. Rekisteröityminen on maksutonta ja saat käyttäjätunnuksen välittömästi rekisteröitymisen yhteydessä.

Tarjouspalvelu.fi -portaalin käyttöä sekä tarjousten tekemistä ja jättämistä koskevissa tietoteknisissä kysymyksissä ja ongelmatilanteissa voit olla yhteydessä Cloudia Oy:n tekniseen tukeen:

Vaasan Yrittäjät ry:n hankintakummeilta saat myös tarvittaessa apua ja tukea tarjousten tekemisessä. Lisätietoa osoitteesta:

https://www.yrittajat.fi/paikallisyhdistykset/vaasan-yrittajat/paikallisyhdistys-vaasan-yrittajat-ry-vasa-foretagare-rf/kaupungin-hankinnat/

TeeSe Botnian Hankintapalveluihin saat yhteyden sivun alareunassa olevan osoitelinkin kautta.

Ajankohtaista

Tietosuojaseloste

https://cloudia.com/fi/yksityisyydensuoja/